Назва проєкту:Стимулювання «блакитної економіки» в Чорноморському регіоні шляхом розробки системи ділової співпраці в галузі рибальства, аквакультури, берегового та морського туризму і морського транспорту (Boosting the Blue Economy in the Black Sea Region by Initiating a Business Collaboration Framework in the field of Fisheries and Aquaculture, Costal and Maritime Tourism and Maritime Transport)
Тривалість проєкту:липень 202 – червень 2024
Донор:Європейська Комісія
Напрям співпраці:Співпраця в галузі рибальства, аквакультури, берегового та морського туризму і морського транспорту


Грантхолдер:
Мережа університетів Чорноморського регіону, Румунія,
Відповідальні особи:
Еден Мамут, Координатор проєкту 

Мета: Розроблення системи ділової співпраці, яка об’єднає інтереси стейкхолдерів у галузі «блакитної економіки» в країнах ЄС та країнах з-поза ЄС Чорноморського регіону, з метою визначення та задоволення місцевих потреб щодо розбудови інноваційного, цифрового та інвестиційного потенціалу «блакитної економіки» цих країн, зокрема, в секторах рибальства,

аквакультури, берегового і морського туризму, а також морського транспорту.

Завдання:

§1. Зміцнити спроможність малих та середніх підприємств (МСП) і стартапів із цільових секторів «блакитної економіки» щодо ідентифікації та привернення уваги потенційних державних та приватних інвесторів.

§2. Покращити видимість інвестиційних можливостей у цільових секторах «блакитної економіки» Чорноморського регіону, а також зміцнити спроможність державних та приватних інвесторів щодо виявлення МСП та стартапів, які відповідають їхнім інтересам.

§3. Зміцнити спроможність стейкхолдерів щодо використання конкретних підходів до налагодження та посилення співпраці і нетворкінгу, а також застосування конкретних методів для покращення бізнес-середовища та зміцнення ланцюжків вартості.

§4. Посприяти розвитку екосистеми 4BIZ – мережевої багатосторонньої «блакитної» інвестиційної та інноваційної системи Чорноморського регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *